Keukendesign op maat | Studio Van Den Berg | Numansdorp

Keukendesign op maat:
ontzorgen van A tot Z

Welkom bij Studio van den Berg. Wij staan voor u klaar. Voor ons begint het ontwerp van uw droomkeuken of maatwerkkast met het luisteren naar uw wensen en verwachtingen.

Stap 1

Rondkijken in de showroom en advies

Wanneer u door onze showroom loopt, kunt u in alle rust de verschillende keukencollecties ontdekken. U ziet dan dat alle keukens ruim zijn opgesteld waardoor u telkens een ander universum betreedt. Elke opstelling sluit aan bij een bepaalde lifestyle en interieurstijl. Zo krijgt u al een beter idee van de mogelijkheden. Vervolgens gaan we met u rond de tafel zitten om te peilen naar uw levenswijze.

Bij het kiezen van de keuken willen wij bijvoorbeeld graag weten of u een hobby-kok bent die elk vrij moment in de keuken staat. Of misschien is koken voor u eerder een noodzakelijk kwaad? Kookt u meestal voor twee of voor een groot gezin? Bent u rechtshandig of linkshandig? Maar vooral welke woonsfeer u wenst te creëren. Door veel vragen te stellen, krijgen we een beter beeld van wat u nodig hebt en worden de ingrediënten van een eerste keukenontwerp zichtbaar.

Werkwijze
Stap 2

Keukenontwerp & kostenindicatie

Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Daarom maken we bij het eerste ontwerp ook al een ruwe kostenindicatie. Op die manier kunnen we indien nodig bijsturen. Ook op het gebied van materiaalafwerking en kleuren is het eerste ontwerp slechts een vertrekpunt. Door te spelen met ogenschijnlijk kleine details kan éénzelfde ontwerp een heel andere uitstraling krijgen.

Werkwijze
Stap 3

Tekeningen

Het ontwerp van de keuken is een architecturaal aspect dat een grote invloed heeft op de beleving van de ruimte. Daarom wordt er ook een driedimensionaal plan uitgetekend dat we tijdens een tweede afspraak samen met u bespreken. In deze fase zijn aanpassingen nog mogelijk en luisteren wij graag naar al uw bedenkingen en opmerkingen. Vervolgens krijgt u de 3D tekeningen mee zodat u thuis nog eens rustig alles kan bekijken.

Werkwijze
Stap 4

Definitief plan & budget

Wanneer u volledig overtuigd bent van ons ontwerp, overlopen we tijdens een derde afspraak samen met u de apparatuur. Want in een exclusieve hedendaagse keuken spelen innovatieve, praktische en duurzame keukenapparaten een belangrijke rol in de beleving van uw kookplezier. Daarom werken wij met kwalitatieve merken zoals Miele, Atag, Pelgrim, Quooker, AEG en Siemens. Nadat u over alles uw akkoord heeft gegeven, gaan wij voor u aan de slag om uw opdracht in orde te maken.

Werkwijze
Stap 5

Opmeting & bestelling

De opmeting is een kritische fase in elke keukenplanning. Zelfs als u in de eerste fase al een plattegrond hebt meegebracht, brengen wij graag een bezoek bij u thuis om zeker te zijn van de juiste afmetingen. Zo kunnen we uw order met de nodige precisie uitwerken en uw keuken bestellen.

Werkwijze
Stap 6

Levering & montage

Omdat wij veel waarde hechten aan stiptheid en orde, communiceren wij heel transparant en houden wij u op de hoogte van de status van uw order. Als er nog voorbereidende werken inzake elektriciteit of loodgieterswerkzaamheden nodig zijn, kunnen wij dat coördineren voor u. Wanneer alles klaar is voor montage, wordt uw keuken geleverd door een gerenommeerde verhuisfirma die in de streek bekend staat om haar uitstekende service. Voor de montage doen wij beroep op vakmensen die ook ervaring hebben met timmerwerkzaamheden waardoor ze meer kunnen dan een klassieke keukenmonteur.

Werkwijze
Stap 7

After-sales service

Als u na de plaatsing nog vragen heeft over de apparatuur kan u steeds beroep doen op ons. Ook voor vragen betreffende garantie of onderhoud kan u altijd terecht bij ons. After-sales service is voor ons geen hol begrip. Zelfs zonder een concrete aanleiding of reden bent u altijd welkom voor een kopje koffie.

Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom te Numansdorp.