Keuken with a view - Studio van den Berg

Gerealiseerde keukens

Keuken with a view

"Uiteindelijk zijn de bewoners zeer blij met de keuken, dat laat je graag aan anderen zien. Dat zorgde ervoor dat we binnenkort in ‘De Rotterdam’ weer een keuken mogen plaatsen. Want niet alleen de keuken is top, “de service en kwaliteit van Van den Berg is super.” Daar doen we het voor."

Details

Deze keuken hebben we geplaatst in ‘De Rotterdam’. Een gebouw van de architect Rem Koolhaas dat 44 verdiepingen telt en met 160.000 m2 het grootste gebouw van Nederland is. Het uitzicht vanuit de woonkamer en open keuken is verbluffend. Zo’n uitzicht en indeling verdient een kookeiland.

Om het kookeiland goed tot zijn recht te laten komen wilden we er geen afzuiging boven plaatsen. In plaats daarvan hebben we gebruikgemaakt van de Miele Downdraft-afzuigunit. Hierdoor kon er een mooie lamp boven het eiland geplaatst worden, waardoor het geheel nog meer een meubelstuk is geworden. Dit is met recht een keuken op hoog niveau.

Naast gemak en kwaliteit telt uitstraling altijd mee als we een nieuwe keuken of een nieuwe kast ontwerpen. Maar als we dan zowel de kast als de nieuwe keuken mogen ontwerpen en maken voor het grootste gebouw van Nederland met een uniek uitzicht, tja dan doen we graag extra ons best. Bekijk hier ook de maatwerkkast die we bij deze klant mochten plaatsen.